O nama

Usluge

Edukacija

Proizvodi i rješenja

 

 

e-mail:
info@abacus.co.me

tel/fax:
040 212888
020 662541

GSM:
069 086546

Anti-virus rješenja za:

  • kućne korisnike

  • mala i srednja preduzeća

  • velike organizacije

  • servis provajdere

  • mobilne uređaje

 

Abacus Computing: F-Secure proizvodi i tehnologijeCentralizovano upravljanje u mreži

F-Secure Policy Manager

Pomoću F-Secure Policy Manager-a, sistema za upravljanje bezbjednošću koji je besplatno uključen u sve licence proizvoda, IT administrator može vršiti instalaciju, ažuriranje, upgrade na novu verziju i nadgledanje svih korporativnih antivirusnih i bezbjednosnih rješenja sa jedne lokacije.


Proizvodi koji se licenciraju za veći broj računara

Client Security

Obuhvata čvrsto integrisan i centralno upravljan anti-virus, anti-spyware, anti-rootkit, firewall i IPS softver za kompanijske laptop i desktop računare. Zaustavlja viruse i maliciozni kod; blokira hakerske napade i crve. Sprečava korišćenje softvera koje narušava bezbjednosne politike kompanije.

Anti-Virus for Windows Servers

Obezbjeđuje servere od korisnika koji im pristupaju preko inficiranih računara i na taj način sprečava širenje virusa po mreži.

E-mail and Web filtering

Pružaju moćnu i jednostavnu za uvođenje antivirusnu zaštitu za firewall-e, groupware i e-mail okruženja.

Mobile Security

F-Secure prednjači u kreiranju bezbjednosnih aplikacija koje su optimizovane za mobilne uređaje i koji nude pouzdanu i automatsku zaštitu na samom uređaju. Mobile Security obezbjeđuje kompletnu zaštitu za vaše mobilne uređaje.

F-Secure Business Suite

F-Secure Business Suite kombinuje sve kritične komponente potrebne u korporativnom korišćenju, pružajući zaštitu za laptop i desktop računare, file servere, e-mail servere i gateway-e. F-Secure Business Suite sadrži:

- Client Security
- Anti-Virus for Workstations
- Linux Security Client Edition
- Anti-Virus for Windows Servers
- Anti-Virus for Citrix Servers
- Linux Security Server Edition
- Internet Gatekeeper for Linux
- Anti-Virus for Microsoft Exchange with Spam control
- Policy Manager

 

Abacus Computing je dugogodišnji F-Secure Gold Certified Partner, koji svojim klijentima pruža kompletnu podršku kod uvođenja i održavanja F-Secure rješenja. Kontaktirajte nas na info@abacus.co.me za dodatne informacije. Za detaljnije informacije o F-Secure proizvodima, posjetite www.f-secure.com.

 


Abacus Computing je registrovan kod Privrednog suda u Podgorici kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Registarski broj: 5-0226472/010; Šifra djelatnosti: 6202; PIB: 02414821; PDV: 40/31-00932-8. Kompletan sadržaj ovog sajta je vlasništvo Abacus Computing d.o.o. Sva prava su zadržana. Sav prikazani sadržaj je isključivo informativnog karaktera i ne može se koristiti u druge svrhe.